L'Autònom, el gran desconegut (VII)

Si tens un negoci propi, has de tenir unes bones connexions i relacions amb molta gent

El llibre que recomanàvem la setmana passada és dels més interessants que podràs llegir com autònom. En Keith Ferrazzi (l'autor), ens dona diverses claus per mantenir relacions sòlides amb l'àmbit sobretot, professional.

Ens explica la importància de cultivar una xarxa de contactes per poder assolir l’èxit. El fet que sempre tinguis durant la setmana una "quedada" per dinar (o fer un cafè) amb algú, farà que tot estigui sempre "en moviment".

Ens parla de la generositat i el suport mutu, enfortir llaços i de manera natural, obrir-nos portes. És molt important que aquestes relacions no es notin forçades, és a dir, has de tenir realment ganes de quedar amb algú.

Has de saber escoltar a l'altre; potser un dia, l'has d'ajudar tu a ell i un altre dia, ell serà qui tingui una idea per a tu.

Les connexions amb les persones han de ser significatives, que us aporteu valor en els dos sentits. Si no t'agrada socialitzar i fer contactes d'autèntic interès mutu, no obris un negoci tu sol. Busca un soci que tingui les qualitats socials que tu no tens.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem