La Comunicació Interna (I)

No hi ha res més motivador per a tots, que saber-te part d'un equip que es comunica adequadament

És important tenir un pla de comunicació intern? És indispensable?

No és indispensable, però potser si és valuós. Perquè com ja sabem, la comunicació és una de les coses més rellevants de la societat. Sabem que molts dels problemes que tenim entre nosaltres o entre familiars o companys de feina i amics, es trastoquen i es perden per culpa d'una dolenta comunicació. Els malentesos ens fan perdre als altres. A l'empresa passa exactament el mateix.

Si per exemple, dones a conèixer els "aniversaris" (sense posar l'any), fas que la gent s'apropi els uns als altres de diferents departaments per felicitar-los. I comencen a comunicar-se. Si fas un esmorzar amb direcció, fas que els directius estiguin a prop dels treballadors per tal que vegin per les dues parts que tots són persones. A més, els podran explicar com va l'empresa, els números, o donar una mica de motivació vers algun assumpte que els impliqui a tots. Si al web intern es pot veure tot (categories i salaris dels càrrecs) de forma transparent o plans de carrera o les dates de la formació de l'any, inconscientment donaràs a l'empresa un caire de compactament.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem