Consells per alleugerir l’al·lèrgia

Us volem explicar com alleugerir l’al·lèrgia primaveral mitjançant una sèrie de consells

Per exemple, heu d’anar alerta als matins, ja que és quan els arbres tenen el costum d’alliberar tot el pol·len, per això, si acostumeu a entrenar al carrer val més que durant aquesta època varieu el vostre hàbit i sortiu a la tarda.

Per altra banda, no oblideu que el pol·len es queda enganxat a la roba o, fins i tot, als cabells, per això, en arribar a casa heu de ficar-vos a la dutxa i posar la roba a rentar.

No oblideu irrigar-vos el nas diverses vegades al dia. Ho podeu fer mitjançant l’ús d’una solució de tipus salí que podeu trobar en qualsevol farmàcia. D’aquesta manera us trobareu molt millor i no patireu tant amb esternuts constants.

Tanmateix, us recomanem mantenir la cara higienitzada, eliminant tota la pols i acabant amb els àcars que pugueu tenir al voltant.

Entre els alleugeriments per a l’al·lèrgia també es troba l’alimentació. És convenient que intenteu evitar la ingesta d’àcid oleic, que es troba en una sèrie determinada d’aliments. Cal evitar, principalment, els lactis i la carn de vaca.

En contraposició, cal introduir en la dieta un tipus de suplement format basada en oli de peix. També recomanem la cúrcuma. Amb ella podreu notar com els símptomes de l’al·lèrgia desapareixen de forma significativa.

 
Comentaris

Destaquem