Consells per fer esport amb motivació

Hi ha excuses de tot tipus per no fer esport

En moltes ocasions l’únic que necessiteu és un petit impuls que us permeti superar-vos. Per això heu de començar vencent la mandra i eliminant les excuses de la vostra ment.


En aquest sentit, el millor serà confiar en trucs senzills que funcionen d’una forma magnífica.


• Fer esport amb música
Qui no recorda la mítica escena de Rocky entrenant-se amb la cançó “Eye of the tiger” de fons Aquesta cançó li puja els ànims a qualsevol i motiva.
Si practiqueu una rutina d’exercici estricta la música de fons us ajudarà a no sentir fatiga amb tanta facilitat.

• Parlar amb un company
Parlar a l’hora de practicar un esport ajuda que la ment es distregui i elimini tots els pensaments negatius. A més, si durant l’exercici aneu parlant, el vostre cos adoptarà la respiració correcta de manera natural sense que us adoneu. Això evita el risc de cansament o problemes com el flat.


• L’esport us ha d’agradar
Heu d’escollir un esport que us agradi. A vegades us apunteu a classes guiades d’un esport que no us convenç, potser per recomanació d’algú, però si no esteu satisfets, les possibilitats de deixar-ho seran elevades.

1) 0,3 mm: és la mitjana que augmenten les barbes cada dia.

2) 780 hores: és el temps que s’acostuma a dedicar a l’afaitat al llarg de la vida. Durant aquests més de 30 dies els homes arriben a retocar-se i eliminar uns 8 metres de pèl.

3) Els primers afaitats es van produir en l’antiguitat: hi ha documents que certifiquen la presència de pedres afilades que s’utilitzaven per a aquest ús i que tenen fins a 2,5 milions d’anys.

4) Era un símbol de poder: en les civilitzacions egípcies, gregues i romanes lluir barba simbolitzava autoritat i respecte.

5) Indicava la posició social: en la civilització mesopotàmica es portaven unes barbes creuades i amb rínxols i a més eren un indicador de l’estatus social en funció de la longitud.

6) Afaitar-se a contrapèl no funciona: l’afaitat en direcció contrària al creixement del pèl provoca vermellors, pèls encarnats i, fins i tot, deixa cicatrius.

7) És aconsellable deixar actuar l’espuma: per permetre que la pell pugui absorbir els actius que conté amb la finalitat de crear una pel·lícula protectora.

FONT: www.vitadelia.com

 
Comentaris

Destaquem