8 consells per tornar a practicar esport aquest 2024

Descobreix estratègies clau per reincorporar-te a l'activitat esportiva amb èxit aquest any i assolir els teus objectius de forma saludable

16 1

1. Fixar-se objectius reals i a curt termini és fonamental per a aquells que busquen tornar a la pràctica esportiva el 2024.  Això farà que estiguis més motivat en veure com, a poc a poc, vas superant les metes. També reforçaràs la confiança per seguir endavant en l’objectiu que t’has proposat.

16 2

2. Practicar esport amb amics o companys de feina també és molt important per no defallir en el teu objectiu de tornar a practicar esport aquest nou any. La companyia d’altres persones no només fa que l’experiència sigui més divertida i motivadora, sinó que també crea una xarxa de suport que t’impulsa a mantenir-te centrat en els teus propòsits.

16 3

3. Fer coincidir l’hora de l’esport amb el moment de desconnexió per escoltar la teva música preferida és vital perquè cada dia vulguis (o quan t’ho hagis plantejat) practicar esport. A més a més, la música no només pot afegir una dimensió de plaer i entreteniment a la teva rutina d’exercici, sinó que també actua com a estímul motivador.

4. Escollir exercicis que t’agradin és clau per no defallir en la tornada a la pràctica esportiva. Per exemple, si gaudeixes de la natura, decidir fer activitats a l’aire lliure com córrer per un parc o fer senderisme pot fer que l’experiència sigui més plaent. Si t’agrada la música, pensa fer activitats com la dansa o el ioga amb una banda sonora animada. La clau és trobar una activitat que t’apassioni, ja que això no només ajudarà a comprometre’t regularment, sinó que també converteix l’exercici en una font de plaer

16 4

5. Vestir roba còmoda i adequada també pot facilitar que tornis a practicar esport. Anar a comprar roba esportiva pot ser l’estímul que necessites perquè vulguis practicar esport quan t’ho hagis proposat. Un nou vestuari pot generar una sensació renovada d’entusiasme i compromís amb l’activitat física que estàs recuperant.

6. Establir una rutina també és molt important per no defallir en la tornada a la pràctica esportiva.  Prendre una tassa de te calenta després de cada pràctica esportiva o una beguda refrescant pot ser l’incentiu que necessites per tornar a fer exercici aquest any.

17 1

7. Donar al cos el temps adequat per recuperar-se després de l’activitat física és bàsic per prevenir lesions i millorar el rendiment.  Durant el període de repòs els teixits musculars es reparen i es reforcen per permetre que s’adaptin millor als esforços que es facin en el futur.

17 2

 

 8. Celebrar cada petit èxit t’anirà molt bé per mantenir la motivació alta per seguir fent esport. Això reconeix el teu esforç i la teva dedicació i crea una mentalitat positiva per assolir objectius més grans. No importa si un progrés és més gran o més petit, l’important és que cadascun és una oportunitat per  reforçar la teva confiança en el teu camí cap a l’assoliment del teu propòsit.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem