Tendències per entapissar el sofà

Esteu pensant a renovar el look del saló? Podeu fer-ho entapissant el sofà

• Un toc de color:

En llars urbanes i eclèctiques utilitzeu lonetes de colors plans i brillants, un vermell intens, groc canari, taronja, verd maragda, blau anyil, turquesa i rosa xiclet.
 

• Per a una llar Shabby Chic:

Opteu pels llins en tons ocres combinats amb terres, taronges, granes, blau fosc, gris o fins i tot negre. Per a un look més femení feu servir, a més, estampats amb mini flors.
 

Look Mid-Century (anys 50):

Utilitzeu teles texturades, llanes gruixudes i teixits amb presència, en tons neutres o colors foscos sense estampat o amb un petit dibuix tipus Jacquard o arpillera.
 

• Per a una llar neorústica:

El millor són els teixits naturals en tons terres, ocres i grisos amb molta textura.
 

• Per a un loft industrial:

Per al sofà el millor serà entapissar-lo amb pell en tons neutres foscos, terres, negres, granes... I per donar un toc de vida afegiu un estampat caribeny en algun accessori petit.
 

• Per a una llar nòrdica:

Feu servir teixits naturals en tons pastel per als mobles més grans i colors brillants per als petits accessoris, a més d’afegir estampats psicodèlics en pufs, coixins, petites catifes o mantes.
 

• Sofàs de vellut per a una llar clàssica:

Combineu dos colors diferents, verd maragda per al sofà i xampany per a una butaca, a més afegiu algun tèxtil estampat sofisticat en coixins, pufs o catifes.

FONT: www.decoesfera.com

 
Comentaris

Destaquem