Coses imprescindibles que heu de tenir en els aquaris

Us agradaria tenir un aquari a casa?

Doncs heu de saber que per obtenir les condicions necessàries per als peixos i poder mantenir-lo en bon estat són imprescindibles alguns accessoris, els quals ajuden a crear les condicions ideals d’aigua, llum, temperatura... Si no els teniu, els vostres animals aquàtics no viuran prou.

• Filtre: En primer lloc, és important que al vostre aquari no hi falti un filtre, que serà l’encarregat d’evitar que matèries grans quedin suspeses a l’aigua. A més, els filtres tenen la funció d’equilibrar la temperatura entre les diferents capes d’aigua, transformar els residus i crear corrent. També és recomanable col·locar un equip d’osmosi, sobretot si l’aigua potable de la zona no és adequada.

• Escalfador: No hauria de faltar en la majoria d’aquaris un escalfador, que s’encarregarà de pujar la temperatura de l’aigua perquè els vostres peixos es trobin com en el seu propi ecosistema.

• Il·luminació: No podeu oblidar-vos de la il·luminació, que també té molta importància a l’hora de generar benestar en els animals. Tant l’abundància com l’escassedat de llum poden ser perjudicials per als peixos, així que aquest factor haurà de ser considerat. Així, heu de saber que l’ideal és que la llum estigui encesa entre 10 i 12 hores.

• CO2: Depenent de la quantitat de peixos i de plantes que tingueu a l’aquari i, per descomptat, de la temperatura, la llum i el moviment de l’aigua, haureu d’afegir CO2 a l’aquari, que és el responsable de l’acidesa.

FONT: animalmascota.com

 
Comentaris

Destaquem