Desitjos pel 2022

Aquest any nou continuem amb esperança i constància!

Per aquest any desitgem salut: que les persones amb demència rebin atenció de qualitat per part de la sanitat pública i que gaudeixin d'un seguiment per part dels especialistes de la salut.

Desitgem suport: que les persones amb demència rebin suport econòmic per part de les administracions i que aquestes arribin a temps i siguin més que suficients per cobrir les necessitats de la persona i la seva família.

També desitgem agilitat i efectivitat: que la burocràcia sigui fàcil de tramitar i de ràpida resolució, per no perdre temps omplint massa papers i dedicar-nos al més important, la cura.

Desitgem abundància, que hi hagi més serveis públics: més centres, residències, personal qualificat per l'atenció domiciliària, etc., perquè les xifres de persones amb diagnòstic de demència augmenten i necessitem recursos per poder afrontar la situació.

Desitgem que, des del primer moment, tinguem accés, a l'acompanyament: assessorament legal i fiscal, acompanyament psicològic, etc.

I, desitgem de tot cor, que sigui un any ple d'empatia: que la societat estigui sensibilitzada amb aquesta malaltia i que tothom actuï des del bon tracte i el respecte!

Que aquest any ningú sigui invisible! Contacta amb nosaltres, Associació de Familiars i afectats per la malaltia d'Alzheimer i demències, Vallès Occidental, 656671227.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem