Duplicat dels papers del vehicle

Com fer duplicats de la documentació del vehicle?

Els motius pels quals podeu necessitar el duplicat d’algun dels documents oficials del vostre vehicle poden ser diversos: pèrdua, robatori o deteriorament. Però el procés per aconseguir-los és el mateix en qualsevol dels casos:
Si us heu vist en la necessitat de realitzar aquest tràmit segur que la primera reacció és posar-vos les mans al cap. Però, sol·licitar aquests documents es més senzill amb els passos que detallem a continuació:
 

• Carnet de conduir

Haureu d’anar a una seu central de la Direcció General de Trànsit, on haureu d’omplir un imprès de sol·licitud de duplicats i pagar la taxa corresponent.
Haureu de presentar l’imprès junt amb la resta de la documentació necessària per identificar-vos: DNI o passaport; autorització de residència, document d’identitat del país d’origen o passaport i certificat d’inscripció en el registre central d’estrangers per a persones de la Unió Europea; autorització de residència en el cas de persones extracomunitàries.
 

• Permís de circulació

Haureu de complimentar l’imprès de sol·licitud de duplicats, pagar la taxa i presentar-lo junt amb la resta de documentació: permís de circulació; identificació del propietari (DNI, passaport, permís de residència, etc., segons el vostre cas).
 

• Targeta d’inspecció tècnica, ITV

El primer pas és acudir a una estació ITV.
Us facilitaran un imprès de sol·licitud d’inspecció no periòdica, el qual haureu d’omplir i entregar junt a la documentació corresponent a la vostra situació: còpia del permís de circulació; original de la targeta ITV (en cas de deteriorament); còpia de la denúncia per robatori (si n’hi hagués).
Per últim, us quedarà fer la inspecció al vehicle, pagant la taxa corresponent.

Font: www.autonocion.com

 
Comentaris

Destaquem