Dutxa ràpida i perfum

Una dutxa ràpida, un bon perfum i... al carrer! Aquest acte tan quotidià caracteritza els espanyols segons l’estudi Hàbits de cura personal en el món, elaborat per la consultora Kantar Worldpanel

L’informe ha analitzat les rutines d’higiene i cura personal en deu països: França, Alemanya, Itàlia, Espanya, Regne Unit, Rússia, Polònia, Brasil, EUA i la Xina. Els resultats informen que un 69% dels espanyols utilitza perfum habitualment, per davant dels polonesos (66%) i els francesos (55%).

Pel que fa al rentat corporal, un 97% dels participants tria la dutxa, davant d’un 3%, que es decanta pel bany. A Espanya, es dutxen una vegada al dia (6,8 vegades a la setmana), i quan es banyen ho fan 2,6 vegades per setmana. Aquesta preferència per la dutxa fa que els espanyols siguin els més ràpids a rentar-se. Els ocupa una mitjana de 8,3 minuts. Els espanyols també són els que més fan servir gels de bany i menys sabó en pastilla.

Si bé la major part de les rutines d’higiene en tots els països se solen concentrar al matí, abans d’anar a treballar o estudiar, a Espanya pren especial rellevància el moment abans de sortir.

D’altra banda, l’estudi revela que Espanya és el país en què menys gent té cura de la seva higiene bucal.

 
Comentaris

Destaquem