Eines de defensa contra l’assetjament escolar

En les vostres mans està fer dels vostres fills petits, persones que se sentin bé amb elles mateixes i creguin en les seves possibilitats

Ja ens hem pogut fer una idea de la relació entre la seguretat en un mateix i l'assetjament escolar. En les vostres mans està fer dels vostres fills petits, persones que se sentin bé amb elles mateixes i creguin en les seves possibilitats. Saber que es poden defensar amb la paraula i l'educació sense por, els ajudarà a combatre a aquests nens que pels motius que siguin, se senten amb la superioritat d'un malentès lideratge.

L'ús de la paraula pot ser una bona eina que els hi haureu d'ensenyar vosaltres amb respostes del tipus: "creus que per dir-me aquestes coses, ets millor persona?" o "Tan intel·ligent que sembles i has d'estar dient-me aquestes coses tan estranyes?" i respostes d'aquest estil faran que el nen abusador i els seus companys se sentin de sobte en una situació d'inferioritat amb la qual no se senten còmodes i, per tant, és possible que comencin a baixar la intensitat de l'abús.

Si creus que el teu fill és un líder i t'assabentes que ell és l'assetjador, no l'imposis càstigs perquè encara incrementaran la seva ira i la trauran on no toca. Podríeu portar-lo a fer algun esport d'equip o tipus Taekwondo, on ensenyen respecte, disciplina i educació.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem