El mobiliari de jardí perfecte

Aquestes són algunes de les claus que heu de tenir en compte

Si disposeu d’un espai exterior extra a casa com una parcel·la o un jardí, per què no treure’n el màxim profit?

Res millor que revaloritzar aquests metres quadrats amb un petit manteniment i un mobiliari de jardí a l’alçada.

Aquestes són algunes de les claus que heu de tenir en compte.

• Espai disponible

Cal tenir en compte l’espai de què disposeu. No abuseu de mobles grans i que finalment l’espai quedi massa compacte.

• Quantes persones sou

Compreu un mobiliari d’acord a les persones que sou. Però, en general, en una terrassa mitjana, opteu per una capacitat de sis persones.

• El color ideal

Escolliu tons elegants, que combinin amb l’aspecte exterior de casa vostra, amb la façana. El mobiliari de tons verds, terra o tonalitats més fosques combinen amb tot.

• La màxima comoditat

No es tracta que sigui només bonic, sinó que ha de ser un espai còmode. Escolliu seients que us permetin descansar i desconnectar.

• Fàcil neteja

Els mobles poden tacar-se, per això escolliu un mobiliari que sigui de fàcil manteniment i neteja davant d’abocament de líquids, pluges, fregaments, etc., i pel seu continu ús.

• Fàcil desplaçament

És normal moure el mobiliari depenent o no del sol, de l’aire o perquè us ve de gust col·locar-lo en una altra posició. Escolliu mobles fàcils de desplaçar i res pesats.

• Jardins amb encant

És fàcil aconseguir un jardí amb encant. Només necessiteu diferents elements de decoració, llums bonics... Opteu sempre per un mobiliari elegant i que tingui en compte les darreres tendències.

Amb aquests consells bàsics aconseguireu escollir els millors mobles per al vostre espai i disposar d’un jardí còmode i amb encant.

Font: www.jardinbotanico.org

 
Comentaris

Destaquem