Els 5 consells definitius per rebaixar pes i guanyar múscul amb l'alimentació

Per perdre pes de manera saludable hem de posar en marxa una estratègia, amb una dieta sana, esport i algunes ajudes com l'augment de la massa muscular i activar el metabolisme.

1. Aliments que ajuden a assimilar millor el greix

Si, en general, ens costa digerir els greixos, podem consumir alguns aliments per facilitar la seva digestió com és el cas de la llimona, el pomelo, el te verd i també el vinagre de poma, la cúrcuma i la dent de lleó.

2. Alimentar-nos a través de la proteïna de bona qualitat

Entre els aliments de la nostra dieta és essencial que hi hagi proteïna per cremar greix i guanyar múscul. A banda del pollastre i la tonyina, a vegades carregats d'hormones i metalls pesants s'ha de menjar proteïnes de tota mena, tant animals com vegetals com carns magres, peix blanc i peix blau petit, ou, llegums, cereals integrals, fruits secs i alvocats.

3. Activar el metabolisme a través de l'alimentació

Per incrementar la crema de calories s'ha d'accelerar el metabolisme. El metabolisme és la funció del cos que s'encarrega de produir calor i cremar calories, entre altres i encara que sembli increïble hi ha alguns aliments que tenen la propietat d'activar-lo. El pebre de caiena, el gingebre, el te verd, la canyella, l'aranja i la civada tenen aquesta propietat.

4. Triar greixos saludables

Per cremar greix no hem de deixar de consumir-la, sinó triar els més saludables. Per això hem d'allunyar dels nostres àpats els fregits, els gelats, les pastes i els embotits, i substituir-los per peix blau, rovell d'ou, fruits secs, llavors, alvocats i coco, olives.

5. Rebaixar la ingesta de carbohidrats

A més d'augmentar el consum de greixos i proteïnes saludables, és recomanable reduir el consum de carbohidrats, sobretot de farines refinades, que fan acumular greix, pel que s'ha de prendre en petites quantitats i ho podem canviar per arròs integral, civada, quinoa, mill, blat sarraí, patata i carabassa.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem