Espaguetis amb sípia

La recepta de M.Àngels Cuadras

Espaguetis amb sípia

Ingredients:

  • 400 g d’espaguetis
  • 2 sípies
  • 2 cebes
  • Salsa de tomàquet
  • Vi blanc 
  • Julivert
  • Oli
  • Pebre
  • Sal

Elaboració:

Talleu les cebes en mitjes llunes i coeu-les a la paella amb una mica de sal i unes fulles de julivert.

Per altra banda, renteu la sípia i li traieu la bossa de la tinta, la talleu a tires i la coeu amb la ceba.

Quan la sípia estigui una mica enrossida, hi poseu un got de vi blanc, deixant coure tot plegat uns 20 minuts.

Un cop cuita, hi afegiu la tinta juntament amb una mica d’aigua. Per acabar la salsa de tinta, hi poseu la salsa de tomàquet i ho coeu tot junt durant 10 minuts.

Finalment hi poseu els espaguetis ja cuits i deixeu que s’impregnin bé del gust de la salsa.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem