Flors per decorar

Les flors fresques renoven la casa, la perfumen, decoren i alegre

És increïble com uns gerros a casa fan una diferència tan enorme. Aixequen l’ànim i són senyal d’harmonia i felicitat.

I si bé les flors s’ofereixen i aconsegueixen tot l’any, la primavera és l’estació més propícia per omplir la nostra llar amb aquesta meravellosa mostra del millor de la natura.

• Tulipes

És una flor elegant, una mica delicada i de curta durada. Hi ha centenars de varietats, amb tons i colors diferents. N’hi ha prou de col·locar-les en un gerro de vidre perquè la seva bellesa natural ressalti.

• Jacints

Són perfectes per a la decoració de la taula, el saló o, fins i tot, el taulell del bany. Es poden trobar en gran varietat de colors. Una bona idea és ubicar-los sobre una safata com a centre de taula. Una altra possibilitat és posar-los en un gerro transparent.

• Narcisos

Són de color blanc o bé groc. Queden ben col·locats en gerros en solitari, o bé amb materials decoratius com les pedres. També serà una bona idea col·locar alguns narcisos en gerros estrets i alts.

• Lisianthus

Aquesta flor té un aspecte delicat i fràgil, però és molt resistent. Hi ha una àmplia gamma de colors. Es tracta de flors que podeu col·locar tant en manats com en petits ramells i ubicar-les en petits recipients o en bols d’aigua.

• Amarilis

És una bulbosa amb flors de gran mida i molt cridaneres. Són molt elegants, aconseguint-se en diversos colors, entre ells vermell, blanc, rosa i fins i tot una combinació de vermell i blanc. El millor lloc perquè llueixin sempre serà un gerro allargat, estret i transparent.

Font: decoracionyjardines.com

 
Comentaris

Destaquem