Gossos a l’exterior de casa

Per qüestions com la higiene, la comoditat o, simplement, perquè creuen que estaran millor, molts propietaris amb espais exteriors a casa decideixen deixar els seus gossos en aquestes zones

Molts propietaris amb espais exteriors a casa, com jardins o terrasses, decideixen deixar els seus gossos en aquestes zones la major part del temps. Però, molts especialistes asseguren que el millor per a aquests animals és allotjar-los en les zones interiors. Un dels principals motius és que dintre de les cases els gossos poden gaudir més temps de la companyia dels seus propietaris, la qual cosa els ajudarà a l’hora de socialitzar-se.

D’altra banda, a l’exterior els gossos poden patir les inclemències del temps, com pluja, vent, fred o temperatures elevades, la qual cosa podria provocar-los problemes de salut.

En la mateixa línia, si els allotgeu en el jardí, tenen més possibilitats de fugir, ser robats o ser enverinats.

Els vostres gossos també poden tenir problemes de salut si els deixeu en els pàrquings, llocs aïllats, foscos, poc ventilats i humits.

A més, cal tenir en compte que si passen molt de temps en espais exteriors, poden sentir-se sols i avorrits, i, com a conseqüència, mostrar comportaments anormals, com bordar en excés o fer forats a terra.

 
Comentaris

Destaquem