Hàbits d’estacionament

Segons l’informe “Hàbits d’estacionament a Barcelona” el 61,5% dels conductors que circulen per Barcelona ha estacionat en una zona no habilitada en els darrers tres mesos

En funció de les dades recollides, EasyPark ha establert una classificació de conductors en funció del seu comportament.
 

• Despreocupat: aquest grup es correspon amb els conductors que menys triguen en estacionar. Encara que el 91,2% surt abans de casa, acostumen a estacionar prop del seu destí en el 59,5% de les ocasions.
 

• Usuari d’app: és un conductor informat que s’ajuda d’aplicacions per buscar estacionament o gestionar el tiquet del parquímetre. Això fa que sigui el que menys trigui en estacionar (18 minuts) i que ho faci bastant a prop.
 

• Arriscat: aquest segment creu que estacionar resulta massa car i per això s’arrisca en major mesura a fer-ho sense posar el tiquet en el parquímetre. Surt amb menys temps de casa i acostuma a estacionar lluny del seu destí.
 

• Suós: es caracteritza per reunir als conductors que surten de casa amb el menor marge de temps. Per aquest motiu és el que estaciona més lluny i el que més dificultats troba.
 

• Estressat: és el conductor que més temps triga en estacionar i el més angoixat, per la qual cosa surt molt abans de casa. Malgrat això, acostuma a estacionar lluny del seu destí.

Font: Newsline

 
Comentaris

Destaquem