L'horòscop de l'1 al 7 de juliol

Horòscop de la Dhanna Astròloga (AMIC), diplomada per l'Associació d'Astrologia de Catalunya

 

ÀRIES - Del 21/3 al 20/4

Si hi havia conflictes amb els germans o veïns, s'obre un període de reconciliacions i pactes. T'has adonat que cal redecorar la llar i comences a fer projectes.

TAURE - Del 21/4 al 20/5

Venus a Casa II afavoreix la gestió de l'economia i això significa: més tranquil·litat per tu. Celebracions i trobades socials, on pot sorgir l'amistat o l'amor.

BESSONS - Del 21/5 al 21/6

Amb Mercuri i Venus a Bessons, entres a un oasi de pau. Si estaves una mica nerviós, cerques el costat positiu de les coses. En l'amor, prens tu la iniciativa.

CRANC - Del 22/6 al 22/7

Felicitats! El Sol entra al teu signe i renoves energia i il·lusions. Amb Venus a Casa XII els afectes són ara de gran importància. Guanyes seguretat en tu mateix.

LLEÓ - Del 23/7 al 23/8

El Sol a Casa XII activa el món interior i connectes amb el teu costat més vulnerable per gestionar-lo. Tens somnis que ningú més sap i que esperes fer realitat.

VERGE - Del 24/8 al 23/9

Mercuri i Venus a Casa X activen el terreny professional i de les aspiracions més elevades. Si tens una xerrada pendent amb el pare, ara pot ser el moment oportú.

BALANÇA - Del 24/9 al 23/10

El Sol per Casa X no et deixa abaixar la guàrdia pel que fa a assumptes de feina. Si treballes per altres, es preveu un augment de responsabilitats i de funcions.

ESCORPÍ - Del 24/10 al 22/11

Pots rebre la visita d'una amistat que viu lluny. T'interesses per temes espirituals o per la filosofia. Necessites entendre les coses i vols ampliar horitzons.

SAGITARI - Del 23/11 al 21/12

El Sol a Casa VIII activa assumptes materials. Controla les qüestions fiscals i si cercaves ajuts econòmics o subvencions, en aquest període es poden moure coses.

CAPRICORN - Del 22/12 al 20/1

El Sol transita el sector de la parella i en aquestes quatre setmanes pot sorgir alguna oportunitat sentimental. També és viable que et busqui un amor del passat.

AQUARI - Del 21/1 al 19/2

Amb Venus per Casa V pots mostrar el teu costat més amable. Amb aquest trànsit, la relació amb els fills es torna més expressiva i afectuosa. L'amor és a l'aire.

PEIXOS - Del 20/2 al 20/3

El Sol pel sector de l'afecte és un indicador d'augment de la fertilitat. Cerques l'autenticitat i decideixes mostrar-te tal com ets, encara que no t'entenguin.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem