L'horòscop del 14 al 20 de gener

Horòscop de la Dhanna Astròloga (AMIC), diplomada per l'Associació d'Astrologia de Catalunya

-Àries (Del 21 de març al 20 d'abril): Un amic pot donar-te un cop de mà amb un problema del sector laboral. Les llargues passejades o l'esport, seran bons aliats per equilibrar el teu gran potencial energètic.

- Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig): Professionalment, toca definir-se. Com més concretis els objectius, abans podràs assolir-los. Augmenta la teva autoconfiança i expresses el què vols amb més seguretat.

- Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny): No només et porten lluny les aspiracions professionals, l'amor també pot sorgir més enllà de les fronteres. Millora la relació amb persones com el teu cap o el teu pare.

- Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol): La lluna creixent per Casa V augmenta la possibilitat que comenci una història d'amor. Això mateix, també inclina a una millor fertilitat i facilita els embarassos.

- Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost): Algú vol conquerir el teu cor, però tu potser no estàs massa receptiu i et fas pregar. Nous projectes laborals et mantenen ocupat. Pots rebre uns diners que et deuen.

- Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre): Canvis laborals. Si algun no et convé, hauràs de parlar amb la persona adequada sense gens de por. Si al teu entorn no tens èxit en l'amor, pots triomfar a un altre indret.

- Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre): Has posat el fre a algunes despeses perquè ara ets més conscient que gastaves en excés. En aquest moment prefereixes quedar-te més a casa o gaudir del que ja coneixes.

- Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre): Augmenta el teu to vital, sents que tens més energia i ganes de fer coses. No manquen els assumptes amorosos, sobretot els de tipus passatger.

- Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre): Continues deixant un cicle de la teva vida enrere. Entres a aquest nou temps amb algunes limitacions i pors, però en un any les coses hauran evolucionat favorablement.

- Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener): Si dormies malament o et costava relaxar-te, ara tens més facilitat per dormir. Gaudeixes de més fe en tu mateix. No vols demanar consells als altres i tires pel dret.

- Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer): Para atenció als somnis, ja que poden ajudar-te a entendre millor un assumpte del passat. Estàs més actiu i amb ganes d'ampliar el cercle d'amistats. Et fas un regal.

- Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març): Mercuri a Casa XII inclina a remoure el teu món inconscient. Escriure pot resultar força alliberador. Una persona que possiblement ja està compromesa, s'interessa per tu.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem