L'Horòscop del 14 al 21 d'octubre

Horòscop de la Dhanna Astròloga (AMIC), diplomada per l'Associació d'Astrologia de Catalunya

ÀRIES - Del 21/3 al 20/4

La tensió de Mercuri amb Mart, avisa que has de practicar la prudència verbal i comptar fins a deu davant les provocacions. Imaginació desbordant. Estàs força creatiu.

TAURE - Del 21/4 al 20/5

Etapa que col·labora en la teva maduració. Has integrat les darreres experiències i n’has après molt. Més despeses en plaers o en donar-te algun homenatge al restaurant.

BESSONS - Del 21/5 al 21/6

Segueixes una mica confús i parles amb algú del que et preocupa per aclarir-te. En l’amor, fas un pas endavant i et poses en contacte amb la persona del teu interès.

CRANC - Del 22/6 al 22/7

La Lluna Creixent acompanya el que t’hagis proposat dur a terme. Amb la parella, torna un tema, pendent. Si tens germans, us trobeu per resoldre una qüestió familiar.

LLEÓ - Del 23/7 al 23/8

El Sol, implicat en un trígon de l’element Aire, inclina a viure un temps de més acció. El cap et va a mil per hora i tens moltes idees sobre com millorar el teu futur.

VERGE - Del 24/8 al 23/9

Amb Mercuri directe s’ha acabat el temps dels dubtes. Si no gosaves iniciar un projecte laboral o quedar amb la persona que t’agrada, sents que potser ha arribat el moment.

BALANÇA - Del 24/9 al 23/10

Tens més ganes de sortir i de fer activitats diverses. Si no tens parella, pots conèixer algú interessant en el transcurs d’un viatge o en un dels desplaçaments habituals.

ESCORPÍ - Del 24/10 al 22/11

Si tens parella, la temptació pot sorgir i hauràs de fer un esforç per no cometre una infidelitat. Si estàs negociant un assumpte econòmic o legal, tot apunta a favor teu.

SAGITARI - Del 23/11 al 21/12

El sector laboral tendeix a fer-se més estable. Si et sents una mica sol, surt més de casa. Una escapada de cap de setmana, t’anirà bé per veure les coses d’una altra manera.

CAPRICORN - Del 22/12 al 20/1

A la feina pots sentir que una persona et té una mica d’enveja. No reaccions a les seves provocacions. En l’amor, si no trobes qui t’agradi, obre’t a perfils diferents.

AQUARI - Del 21/1 al 19/2

Cerques persones com tu per sentir-te recolzat i en aquesta recerca, faràs alguna nova amistat. Si vius en una comunitat de veïns, dies de reunions per resoldre problemes.

PEIXOS - Del 20/2 al 20/3

Pots haver tingut un cop de sort en l’economia. No t’ho gastis tot, reserva diners pels mesos vinents. Una persona t’ha decebut. Aprèn de l’experiència i mira cap endavant.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem