L'horòscop del 15 al 21 de juliol

Horòscop de la Dhanna Astròloga (AMIC), diplomada per l'Associació d'Astrologia de Catalunya

ÀRIES - Del 21/3 al 20/4

Un problema familiar entra en vies de solució. Vols aires nous i canviar de ciutat o barri. Notícies d'una vella amistat que t'ha trobat per les xarxes socials.

TAURE - Del 21/4 al 20/5

Prens la iniciativa en un assumpte amorós. No vols esperar perquè tems perdre l'oportunitat. Es recupera la comunicació amb els
germans per tractar un tema en comú.

BESSONS - Del 21/5 al 21/6

Mercuri directe actua com un vent a favor i passes a l'acció, especialment en assumptes laborals. Ets més conscient del que menges i reestructures la teva dieta.

CRANC - Del 22/6 al 22/7

Tens més temps per a tu i aprofites per fer compres i passar per la perruqueria. Dones moltes voltes a un tema amorós i et mostres més receptiu en l'àmbit sentimental.

LLEÓ - Del 23/7 al 23/8

Somnies amb la vida que voldries. Potser no és tot viable, però pots fer alguna cosa per millorar el futur. Un amic et dona bons consells vers un assumpte del cor.

VERGE - Del 24/8 al 23/9

Deixes una etapa de recel i contenció. T'animes a posar-te en contacte amb la persona que et fa "tilín". La pràctica d'esport pot ajudar-te a combatre l'estrès.

BALANÇA - Del 24/9 al 23/10

Et mous per aconseguir un repte professional, no vols esperar més. Amb Venus per Casa IX et ve de gust una sortida per gaudir de la natura. Et regales un llibre.

ESCORPÍ - Del 24/10 al 22/11

Segueixen les comunicacions amb persones que viuen lluny. Et poden convidar a un viatge. En qüestió d'amor, estàs una mica melancòlic i penses en algú del passat.

SAGITARI - Del 23/11 al 21/12

Sents que has de recuperar l'interès per temes que et feien feliç. Etapa per reflexionar i trobar pau. En l'amor estàs una mica dispers, no et fa el pes ningú.

CAPRICORN - Del 22/12 al 20/1

Mercuri directe a Casa VII activa la vida social i les xerrades interessants. Allà on vagis pots fer noves amistats. Si tens parella es mostra més oberta al diàleg.

AQUARI - Del 21/1 al 19/2

La tensió Saturn/Urà et predisposa a tenir dubtes interns. L'acceptació és el camí per superar l'actual etapa. Trobades familiars que et remunten a la infantesa.

PEIXOS - Del 20/2 al 20/3

Vius situacions que col·laboren a fer que les coses canviïn a favor teu. Ara comprens millor una persona estimada perquè tu també has passat per moments delicats.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem