L'Horòscop del 15 al 21 de setembre de 2023

Roser Bona és Diplomada per l’Associació d’Astrologia de Catalunya

ÀRIES - Del 21/3 al 20/4

Si tens parella pots mostrar-te inquiet amb ella. Algú t’atrau i faràs el possible per saber-ne més. La tornada a la rutina porta més feina, però també ingressos extra.

TAURE - Del 21/4 al 20/5

Si sents que la relació de parella t’oprimeix, cerques la manera de sentir-te lliure fent activitats en solitari. Al sector laboral agafes les rendes i et sents més segur.

BESSONS - Del 21/5 al 21/6

L’amor i el desamor ocupen part dels teus pensaments. Bon moment per la inspiració artística/poètica. Sigui en solitari o en parella, et planteges tenir descendència.

CRANC - Del 22/6 al 22/7

Amb la Lluna tancant el seu cicle, intentes deixar una etapa vital enrere i podries cercar un nou indret on viure o finalitzar una relació de parella que ja no funciona.

LLEÓ - Del 23/7 al 23/8

En l’amor, no saps si iniciar una relació o posar distància per no perdre la teva parcel·la de llibertat. Podries tenir una nova font d’ingressos relacionada amb internet.

VERGE - Del 24/8 al 23/9

La tornada a les teves activitats habituals pot suposar una mica d’estrès o impaciència. T’anirà bé trobar espais només per tu i aprendre a relaxar-te. Et dones un caprici.

BALANÇA - Del 24/9 al 23/10

Si no tens feina, no et quedes de braços plegats i mous cel i terra per tornar a treballar. Algú del teu passat sentimental torna, però sembla que no té les coses massa clares.

ESCORPÍ - Del 24/10 al 22/11

Vius un moment d’especial sensibilitat i podries mostrar-te una mica susceptible. Sents més satisfacció amb el que fas al sector laboral, però tens més objectius en ment.

SAGITARI - Del 23/11 al 21/12

Continues vivint un moment d’acció. Tens ganes d’empoderar-te i de fer-te valer. Una persona s’interessa per tu en l’àmbit sentimental, però prefereixes que sigueu amics.

CAPRICORN - Del 22/12 al 20/1

Encara que ja tinguis feina, podries rebre una oferta laboral interessant que valoraràs. Si sents que el teu ànim no és bo, no permetis que es faci crònic i ves al metge.

AQUARI - Del 21/1 al 19/2

Venus a Casa VII obre portes en l’àmbit relacional. Augment dels contactes i si tens parella, dies de més romanticisme. Algú pot confiar-te un secret que hauràs de guardar.

PEIXOS - Del 20/2 al 20/3

Darrerament, has après que la prudència és una bona aliada i prefereixes no moure fitxa si no ho tens clar. A la feina et convé ser una mica discret, no tothom és de fiar.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem