L'Horòscop del 20 al 26 d'octubre de 2023

Roser Bona és Diplomada per l’Associació d’Astrologia de Catalunya

ÀRIES - Del 21/3 al 20/4

Mart transita per Casa VIII i inclina a viure un període de contenció. Intenta gestionar el millor possible la ràbia i la frustració per evitar que es tornin contra teu.

TAURE - Del 21/4 al 20/5

La parella pot passar per un moment delicat. A la feina, venen canvis amb més responsabilitats. Si tens nens, tocarà reorganitzar l’agenda per passar més temps amb ells.

BESSONS - Del 21/5 al 21/6

Si tens fills, gaudeixes d’activitats de lleure amb ells. Practicar un esport amb un amic o la parella, com ara el tenis o el pàdel, pot ser d’allò més divertit i alliberador.

CRANC - Del 22/6 al 22/7

Possibles canvis al sector familiar amb persones noves. Comences a practicar esport perquè vols deixar anar algunes emocions negatives o l’excés d’energia que bull dins teu.

LLEÓ - Del 23/7 al 23/8

Cuida les paraules al sector familiar perquè poden saltar guspires. Pren distància per no entrar en una guerra. Et planteges invertir en borsa o comprar algunes accions.

VERGE - Del 24/8 al 23/9

Mart a Casa III pot inclinar als pensaments obsessius i a tenir una mica de mal humor. Cuida les teves relacions perquè tot és transitori i després ja no ho podràs canviar.

BALANÇA - Del 24/9 al 23/10

Dies de despeses extra, de cremar una mica la targeta de crèdit. Cuida la gola dels canvis de temperatura. Pel que fa a l’amor et mantens en silenci i observes el que sents.

ESCORPÍ - Del 24/10 al 22/11

Pots tenir la sensació que hi ha alguna cosa que no va bé. La meditació i una bona connexió amb les teves emocions t’aportarà llum per resoldre els problemes que tinguis.

SAGITARI - Del 23/11 al 21/12

El teu futur o el de les persones que estimes, pot ser el que més et preocupa ara. Algú del teu passat sentimental et troba a faltar i es posarà en contacte amb tu.

CAPRICORN - Del 22/12 al 20/1

Et planteges fer canvis perquè no acabes d’estar satisfet amb la teva vida actual. Saps que perquè entrin coses noves has de desfer-te del que ja no uses i fas neteja a fons.

AQUARI - Del 21/1 al 19/2

Et planteges fer canvis perquè no acabes d’estar satisfet amb la teva vida actual. Saps que perquè entrin coses noves has de desfer-te del que ja no uses i fas neteja a fons.

PEIXOS - Del 20/2 al 20/3

Tu segueixes impulsos inconscients i la parella demana respostes concretes. Aprofiteu les diferències a favor vostre. Pots heretar un objecte que no et deixarà indiferent.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem