L'horòscop del 25 al 31 de març

Horòscop de la Dhanna Astròloga (AMIC), diplomada per l'Associació d'Astrologia de Catalunya

Àries (Del 21 de març al 20 d'abril):

Felicitats! El Sol entra al teu signe i comences una nova etapa, amb més ganes de fer coses. Gestiones millor la impaciència i estructures el futur amb detall.

Taure (Del 21 d'abril al 20 de maig):

S'activa el teu sector més íntim i si normalment tendeixes a la introversió, ara més. Necessites tenir les coses més controlades i saber de qui pots fiar-te.

Bessons (Del 21 de maig al 21 de juny):

El que potser et preocupa més actualment, és el teu futur i saber que comptaràs amb els recursos econòmics suficients. Noves amistats entren a la teva vida.

Cranc (Del 22 de juny al 21 de juliol):

El Sol a la Casa X pot portar novetats al sector professional. Si tens alguna especialitat, és moment d'apostar pel que saps fer i que et diferencia de la resta.

Lleó (Del 22 de juliol al 23 d'agost):

Una persona que viu lluny desperta el teu interès sentimental. Si et costa dormir i estàs més estressat, practicar ioga o meditació, pot facilitar-te el descans.

Verge (Del 24 d'agost al 23 de setembre):

Pot ressorgir un tema espinós que havies aparcat i que pot tenir a veure amb l'economia o la teva vida sexual. Amb la parella feu números per un projecte comú.

Balança (Del 24 de setembre al 23 d'octubre):

S'activa el sector de la parella. Si no en tens, pot aparèixer algú amb intencions serioses. Si ja en tens, és temps per parlar amb franquesa sobre la relació.

Escorpí (Del 24 d'octubre al 22 de novembre):

El Sol activa el sector laboral i de la salut. Un assumpte de feina va agafant forma i això et pot animar una mica. Poses més atenció als teus hàbits diaris.

Sagitari (Del 23 de novembre al 21 de desembre):

Apostes per fer més activitats de lleure o fins i tot, una mica d'esport. Al sector laboral poden haver-hi canvis i hauràs de valorar si són del teu interès.

Capricorn (Del 22 de desembre al 20 de gener):

El Sol transita per Casa IV i podries haver de passar més temps a la llar. Si no et satisfà el tipus de vida que portes, et planteges fer canvis raonables.

Aquari (Del 21 de gener al 19 de febrer):

Amb el Sol a Casa III poses més atenció en la manera de pensar i com aquesta influeix en el dia a dia. Més claredat d'idees. Xerrades pendents amb els germans.

Peixos (Del 20 de febrer al 20 de març):

T'interesses per a una més adequada gestió de l'economia i tocarà mirar amb lupa les petites despeses diàries. Fas canvis amb l'objectiu de millorar la salut.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem