L'Horòscop del 27 d'octubre al 2 de novembre de 2023

Roser Bona és Diplomada per l’Associació d’Astrologia de Catalunya

ÀRIES - Del 21/3 al 20/4

Els assumptes laborals són prioritaris. Si cerques feina, t’hi impliques molt. Comparteixes temps de qualitat amb la parella i, fins i tot, podeu fer una inversió plegats.

TAURE - Del 21/4 al 20/5

El Sol comença a transitar per la teva Casa VII i si hi ha problemes de parella, sembla que ja no es poden evadir. Si vius una injustícia, et plantes i cerques solucions.

BESSONS - Del 21/5 al 21/6

Vols millorar la salut i de moment comences per fer meditació o ioga. Un projecte laboral que semblava perdut pot revifar-se. Passes bons moments a casa o amb la família.

CRANC - Del 22/6 al 22/7

Si darrerament has trencat una relació, tens ganes de sortir, relacionar-te i tornar-te a il·lusionar. Tens molt a dir i podries començar un diari o publicar un blog.

LLEÓ - Del 23/7 al 23/8

Canvis a la llar que podrien començar per una reforma a casa o bé comprar-te’n una de nova. Procura tenir els assumptes fiscals al dia. T’anirà bé posar ordre als papers.

VERGE - Del 24/8 al 23/9

Si has començat una relació ràpidament, sembla que les coses no acaben d’anar com esperaves. Pots viure moments de veritable telepatia o experimentar curioses sincronies.

BALANÇA - Del 24/9 al 23/10

Canvis dietètics per motius de salut. Trobada important al voltant d’una taula. Et centres més en les teves necessitats i aprofites per allunyar-te d’algú poc convenient.

ESCORPÍ - Del 24/10 al 22/11

Per molts anys! El Sol entra al teu signe i les coses es mouen. En l’amor et sents valent i prens la iniciativa. Pel que fa a un assumpte legal, caldrà una mica més de paciència.

SAGITARI - Del 23/11 al 21/12

Dies per dur a terme gestions administratives i per actuar amb certa cautela quan parlis. Continues amb la introspecció, però no caiguis en l’aïllament, surt i relaciona’t.

CAPRICORN - Del 22/12 al 20/1

El Sol entra a Casa XI i pots sentir amb millor claredat cap on has d’anar. Si cerques feina, tira de contactes o amistats, perquè hi ha la possibilitat d’una oportunitat.

AQUARI - Del 21/1 al 19/2

Compte amb les lluites de poder que es poden donar al sector laboral. El silenci serà un bon aliat. La Lluna creua el teu signe i pots reviure bonics moments d’infantesa.

PEIXOS - Del 20/2 al 20/3

Una escapada per sortir de la rutina habitual, resultarà molt terapèutica. Podries rebre una proposta de negoci, però no et precipitis i llegeix bé la lletra petita.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem