L'horòscop del 28 de gener al 3 de febrer

Horòscop de la Dhanna Astròloga (AMIC), diplomada per l'Associació d'Astrologia de Catalunya

ÀRIES (Del 21/3 al 20/4)

Pot ser que un viatge es desmunti i toqui esperar una mica. Si tens contactes a l'estranger, pots tenir-ne notícies novament. Et torna a interessar la pràctica esportiva.

TAURE (Del 21/4 al 20/5)

El Sol per Casa X, enfoca el sector professional. Sembla que és moment de plantejar-te què vols fer realment amb el teu futur laboral. L'amor pot aparèixer en un viatge.

BESSONS (Del 21/5 al 21/6)

Temps per filosofar, per prendre distància d'alguns problemes i sortir de l'habitual subjectivitat. Possible atracció fatal que pot portar a una relació sentimental.

CRANC (Del 22/6 al 22/7)

El Sol per la Casa VIII, inclina a enfrontar algunes pors, com per exemple no poder fer front a les obligacions econòmiques. Període més tranquil pel que fa a la feina.

LLEÓ (Del 23/7 al 23/8)

Si acabes d'iniciar una relació sentimental, pots sentir una mica de por a perdre la llibertat. Al sector de la salut es poden donar facilitats. Més bon ambient laboral.

VERGE (Del 24/8 al 23/9)

Venus i Mart al sector de l'amor col·laboren perquè trobis algú amb qui tinguis bona connexió. Si tens parella, les dificultats es posen damunt la taula per solucionar-les.

BALANÇA (Del 24/9 al 23/10)

Pots gaudir de més tranquil·litat interior perquè has après a gestionar millor les emocions. Possibles admiradors secrets, et faran saber d'alguna manera, el seu interès.

ESCORPÍ (Del 24/10 al 22/11)

Etapa per fer front a temes familiars, possiblement relacionats amb persones d'edat avançada. Amb Mart a Casa III pots expressar-te amb vehemència. S'aconsella prudència.

SAGITARI (Del 23/11 al 21/12)

No vols continuar mantenint silenci vers un assumpte. Tot i les despeses, també tens entrades de diners que equilibren l'economia. Et planteges tenir una nova font d'ingressos.

CAPRICORN (Del 22/12 al 20/1)

El sector de l'economia demana la teva atenció. Cal posar els números en ordre per no endeutar-te massa. Resultes més atractiu que de costum i això porta nous pretendents.

AQUARI (Del 21/1 al 19/2)

Felicitats! El Sol entra al teu signe, renovant energia i il·lusions. Tens ganes d'innovar, fer més vida social i augmentar els contactes. Retorn d'una vella amistat.

PEIXOS (Del 20/2 al 20/3)

El Sol transitant per la Casa XII, inclina a un temps de reconnexió amb el teu món més íntim. Gaudeixes de la solitud i somnies despert. Penses molt amb algú del passat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem