L'horòscop del 29 de juliol al 4 d'agost

Horòscop de la Dhanna Astròloga (AMIC), diplomada per l'Associació d'Astrologia de Catalunya

 

ÀRIES - Del 21/3 al 20/4

Poses més atenció a l'amor. Si tens una relació casual, es pot tornar més afectuosa i estable. Dies per passar-ho bé amb els fills i guardar-los en el record.

TAURE - Del 21/4 al 20/5

El Sol per la Casa IV convida a gaudir de la llar i de la família. Podries conèixer a una persona mitjançant una xarxa social, amb la que tindreu punts en comú.

BESSONS - Del 21/5 al 21/6

T'interesses per l'estudi d'altres cultures o llengües. La teva intuïció és ara molt activa. Amb Sol i Mercuri per Casa III vols parlar de tu i que et coneguin.

CRANC - Del 22/6 al 22/7

Sospeses la possibilitat de tenir descendència. Et preocupes per l'economia i implementes més control de les despeses. T'expresses amb més seguretat en tu mateix.

LLEÓ - Del 23/7 al 23/8

Felicitats! El Sol entra al teu signe i comences un nou període vital. Vols passar a l'acció en l'àmbit professional, però no et precipitis. Sense pressa però sense pausa.

VERGE - Del 24/8 al 23/9

Dones unes quantes voltes a assumptes molt personals i que potser no coneix ningú més. No siguis tan dur amb tu mateix. Una amistat pot passar a ser quelcom més.

BALANÇA - Del 24/9 al 23/10

Amb la parella sembla que teniu diferents filosofies de vida i això pot portar alguna tensió. Sol i Venus per Casa XI pot portar bons moments amb els amics.

ESCORPÍ - Del 24/10 al 22/11

La parella podria estar patint estrès i caldrà més comprensió. El sector professional entra a una nova etapa i et planteges si continuar treballant del mateix.

SAGITARI - Del 23/11 al 21/12

Recuperes el contacte amb aquells amics que viuen lluny. Pot sorgir un viatge inesperat. Aconsegueixes relativitzar alguns problemes i estàs de més bon humor.

CAPRICORN - Del 22/12 al 20/1

Si has viscut una decepció, aprens de l'experiència i passes pàgina. Vols augmentar els ingressos. Podries associar-te amb un amic i iniciar un negoci plegats.

AQUARI - Del 21/1 al 19/2

S'activa la vida social amb nous contactes. Una persona amb una situació de cert poder, pot fixar-se en tu com a parella. Bon moment per exposar o vendre productes.

PEIXOS - Del 20/2 al 20/3

Nova etapa pel que fa a la feina. Pots tenir un ascens laboral o començar una emprenedoria. Augmenta la teva energia física, però no abusis de les teves forces.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem