L'Horòscop del 3 al 9 de març de 2023

Horòscop de la Dhanna Astròloga (AMIC), diplomada per l'Associació d'Astrologia de Catalunya

ÀRIES - Del 21/3 al 20/4

La tensió Mart/Neptú pot inclinar als errors. Assegura’t bé abans de signar documents. Pots fer-te càrrec de la gestió d’un tema econòmici familiar, com ara una herència.

TAURE - Del 21/4 al 20/5

Amb la conjunció de Venus/Júpiter pots conèixer una persona d’origen estranger amb qui hi haurà una bona connexió romàntica. Experimentes una mena de despertar espiritual.

BESSONS - Del 21/5 al 21/6

Possible viatge per motius professionals. Fas noves amistats amb certa facilitat allà on vas. Si estàs cercant feina, no perdis l’esperança i segueix la teva intuïció.

CRANC - Del 22/6 al 22/7

Amb la Lluna en fase creixent i Venus a Casa X es multipliquen els projectes laborals. Veus el futur amb una mica més d’optimisme. Pot donar-se un malentès amb un amic.

LLEÓ - Del 23/7 al 23/8

Pots experimentar la necessitat de reflexionar i de quedar-te més a casa. Si treballes per compte d’altri, repasses la teva nòmina i et prepares per demanar un augment de sou.

VERGE - Del 24/8 al 23/9

Amb el Sol a Casa VII pots posar més energia en trobar parella. Si ja tens una relació, és un temps de retrobament o perquè l’altra persona expressi les seves necessitats.

BALANÇA - Del 24/9 al 23/10

Amb dos planetes benefactors a Casa VIII vius un moment de trobades socials i d’esdeveniments diversos en bona companyia. Si tens una relació, podríeu parlar de matrimoni.

ESCORPÍ - Del 24/10 al 22/11

Els fills et sorprenen i et fan molt feliç. Vols descansar més i si ets dels que treballa molt, reserves un temps per tu. Tens ganes de vacances i fas una petita escapada.

SAGITARI - Del 23/11 al 21/12

Variades oportunitats en l’àmbit de l’amor. Hauràs de triar. Estàs cansat de fer el mateix els caps de setmana i cerques altres maneres de gaudir del temps de lleure.

CAPRICORN - Del 22/12 al 20/1

El Sol a Casa III col·labora en veure les coses clares i dius adeu a un temps de confusió i indecisions. Pots descobrir l’existència d’un parent del qual no en sabies res.

AQUARI - Del 21/1 al 19/2

El Sol per la Casa II inclina a la reorganització de l’economia. Si estàs en una aplicació de cites, rebràs molts missatges. Participes en alguna competició esportiva.

PEIXOS - Del 20/2 al 20/3

La intuïció et diu que estàs on has d’estar en aquest moment. Amb Venus i Júpiter per Casa II, pots rebre uns diners extra. Compres més roba o calçat per posar-te guapo.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem