Idees de decoració nadalenca ‘low cost’

Voleu que casa vostra estigui preciosa aquest Nadal però no teniu gaires diners per invertir en ornaments nadalencs?

No us preocupeu! Hi ha grans idees de decoració de Nadal low cost.


• Per exemple, podeu aprendre a fer ornaments nadalencs amb cartolina. Estrelles, cors, boles... A internet trobareu un inacabable repertori de tutorials. Tot el que necessitareu seran papers o cartolines de colors, cola (invertir en una pistola de cola calenta pot ser una bona idea), i poc més.


• Podeu reciclar objectes quotidians i transformar-los en ornaments per a l’arbre de Nadal. Es poden fer estrelles amb unes simples pinces per a la roba. Busqueu més idees com aquesta a internet.


• Si us apassiona la natura i us agrada sortir al bosc, aprofiteu per recollir alguns elements naturals: unes pinyes, fulles... Després podeu aplicar-los a casa de mil formes: per penjar a l’arbre, per crear centres de taula...


• Decorar la porta d’entrada amb una corona de Nadal no té per què ser ni car ni difícil. Per fer-la només necessiteu unes boles de suro blanc i llana de dos o tres colors que combinin bé. Comenceu embolicant les boles amb llana, poseu una mica de cola calenta amb la pistola per subjectar els extrems. Uniu les boles i ja ho teniu!

Més informació
 
Comentaris

Destaquem