L’estança de fer la bugada

L’habitació de la bugada pot convertir-se en una zona de gran importància, però perquè no us manqui cap detall, us presentem un pràctic llistat d’indispensables

• Comptar amb superfície de suport:

La part superior de la rentadora o l’assecadora no resulta còmoda per desenvolupar sobre elles les tasques pròpies de l’estança. Així que comptar amb una superfície de suport a sobre us anirà genial. Aposteu per taulells de ceràmica si no voleu invertir gaire sense renunciar a una neteja còmoda. Les de fusta donaran un toc de confort únic. O opteu pel granit si voleu un espai a prova de bombes. 

• Assecadora sobre rentadora i a guanyar espai!:

Si teniu poc espai, aquesta mesura serà la que millor anirà a la vostra estança. A més, introduir-les en un moble d’emmagatzematge tancat ajudarà a generar un ambient més lineal.

• Tingueu a mà tot el necessari:

Perquè aquesta estança sigui tan funcional com espereu, tots els elements necessaris han de trobar-se tant a la vista com a mà. 

• Pengeu la roba planxada mentre continueu planxant:

Sovint traslladem peça per peça el que anem planxant cap a l’armari, però què us sembla la idea de comptar amb una barra on penjar-ho tot còmodament amb la finalitat de traslladar-ho junt després i amb més rapidesa?

 
Comentaris

Destaquem