La pressió arterial, com reduir-la

Tenir regulada la pressió arterial és fonamental perquè el nostre cos se senti bé i obtingui la suficient quantitat d’oxigen i nutrients

Us donem uns consells perquè cuideu la vostra pressió arterial.

 

• És recomanable que incloeu en la vostra alimentació productes saludables que a més continguin grans quantitats de minerals com magnesi, calci i potassi. El brócoli, l’all o el tomàquet són alguns d’ells. També és aconsellable que preneu iogurts, ja que són rics en probiòtics. A més, heu d’evitar consumir begudes alcohòliques.

 

• Hauríeu de prendre’us el vostre temps, donat que l’ansietat i l’estrès tenen efectes molt negatius per a la pressió arterial. Deveu aprendre a relaxar-vos. Hi ha moltes tècniques que us ajudaran a aconseguir-ho, una de les més populars és el ioga.

 

• És recomanable que realitzeu activitats físiques de forma regular. Informes recents mostren que totes les persones que practiquen esport durant mitja hora de forma regular són capaces de reduir la seva pressió arterial entre 4 i 9 mil·límetres de mercuri.

 

No accelereu la vostra respiració, feu-la de forma pausada i tranquil·la, així no augmentareu la freqüència cardíaca, us ajudarà a relaxar-vos i a més les vostres artèries es mostraran més flexibles per enfortir el fluix de la sang. 

 

El primer que heu de fer si teniu la pressió arterial pels núvols és acudir al vostre metge, encara que tampoc està de més conèixer alguns conceptes generals perquè podeu reduir la pressió arterial.

 

 
Comentaris

Destaquem