Les tendències en dormitoris per al 2018

Us mostrem algunes idees que seran bastant habituals durant el pròxim any pel que fa a la decoració de les habitacions de matrimoni

• La fusta com a protagonista

 

Entre les tendències, la fusta és un element que guanya molt de protagonisme. No només formarà part de mobles, sinó també en el terra. I fins i tot és possible que aquest element es pugui portar a les parets, per exemple darrera del llit.

 

• Terres de ceràmica

 

Si la fusta per al terra sembla una aposta una mica arriscada, una cosa més conservadora però igualment innovadora i eficaç és fer servir la ceràmica, un dels materials més versàtils i més de moda del moment. L’avantatge és que en el mercat existeix una àmplia varietat tant d’estils com de colors.

 

• La decoració minimalista

 

Amb línies rectes i polides, el minimalisme també es posa de manifest mitjançant la disposició dels mobles i el seu ús reduït, responent a la màxima és “menys és més”.

 

• Els colors

 

Si parlem de colors podem observar que hi haurà una clara predominança dels tons terrencs i neutrals, doncs aporten calidesa i serenor. Tot i que hi ha espai per a altres tons que sempre són tendència, com per exemple el color blanc, gris, tons pastel o els més arriscats rosa i violeta.

 

Però, també serà comú veure elements amb tons vibrants i lluminosos, especialment en detalls i accessoris decoratius.

 
Comentaris

Destaquem