Marquem els objectius?

El responsable marca els objectius i el treballador ha de presentar "proves" del seu acompliment

Ara us ajudarem a marcar els objectius dels vostres professionals de cara a l'any que tenen al davant. Cada vegada que entri una persona nova, haurà de tenir clar els objectius professionals que s'esperen d'ell, ben marcats. Al "pla d'acollida" (que parlarem d'ell més endavant), un dels dies s'ha de planificar una reunió per la marcació d'objectius. Per tal que li puguis comunicar a ell, els has de tenir tu ben clars.

Per marcar els objectius, haurem d'agafar les responsabilitats descrites a la descripció del lloc de feina i tenir-les davant. Anirem punt per punt per definir de cadascuna d'elles, el que la nova incorporació o el nostre treballador que ja fa temps és amb nosaltres, haurà de complir durant tot l'any. És important que per cada ítem tinguem un indicador "objectiu", numèric i quantificable. Alguna cosa concreta en la qual ens podem basar per puntuar-li si ho ha aconseguit o no.

Posem exemples:
Objectiu: "Reportar setmanalment al teu responsable el quadre de
comandament".
Indicador: "S'ha de recollir (arxivar en una carpeta a l'ordinador), tots els quadres de comandaments ben ordenats i els "emails" enviats al cap amb les dades d'enviament".

Així es podrà considerar que el primer objectiu està complert al 100%.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem