Mobles nous en hivern

Cal cuidar-los en funció dels materials dels mobles

Si teniu una terrassa o jardí que desitgeu convertir en aquell espai únic per a la relaxació o per rebre amics, seguiu les idees que us donem i que us ajudaran a completar la vostra llar.

Existeixen bonics mobles per a exterior que destacaran i donaran dinamisme al vostre espai, tanmateix hi ha una gran varietat de materials que podreu escollir amb la finalitat de garantir la seva permanència en el temps. Una bona opció perquè podeu donar-li ús al vostre espai és comptar amb un bon sofà que convidi a fer-lo servir, i si a més teniu una adequada decoració no voldreu abandonar aquest lloc.

El primer que deveu tenir en compte a l’hora d’escollir un bon sofà, així com els mobles addicionals, és l’espai, d’això dependrà la mida i tipus de mobles a comprar.

Com mantenir els sofàs de jardí a l’hivern?

Si estan exposats al sol, a la pluja i al fred, és bastant útil que apliqueu certes mesures preventives de manteniment, així evitareu que perdin color, s’oxidin o es noti rugosa la fusta. D’aquesta forma aconseguireu allargar la seva vida útil.
Segons el material del vostre sofà podreu seguir alguns d’aquests consells:

  • Fusta

El podeu cobrir amb un vernís protector cada cert temps i com a part del seu manteniment regular els podeu aplicar oli de teca, això us assegurarà que la fusta estigui protegida i es continuï veient com nova.

  • Plàstic i alumini

Són materials molt fàcils de netejar, generalment podeu fer servir una solució sabonosa.

  • Fibres naturals

Els seus dissenys fan que hi hagi una major acumulació de brutícia, per la qual cosa han de rentar-se constantment. Si el seu ús no és freqüent, podeu cobrir el moble amb algun protector fet a mida.

  • Metall

Si el vostre sofà té compost de metall deveu assegurar-vos que almenys una vegada a l’any aquesta part sigui polida i envernissada novament, així evitareu l’òxid d’aquestes peces. Si teniu espai en el vostre garatge o altre lloc tancat, és recomanable que recolliu els mobles i els guardeu per protegir-los.
Si no teniu la possibilitat de canviar-los de lloc o pesen molt per anar movent-los durant la temporada d’hivern, el millor és que compreu algun tipus de cobertura per als vostres sofàs i altres mobles.

 

 
Comentaris

Destaquem