Motius de pes per canviar de vehicle

Per a molts conductors és freqüent desenvolupar una relació personal amb el seu vehicle, un vincle que es va fomentant amb el pas dels anys, però al qual els experts en seguretat recomanen no agafar-se

A Espanya circulen més de 26 milions de vehicles i no tots disposen de l’antiguitat adequada per garantir que els seus ocupants es trobin sans i estalvis.

És freqüent que les famílies allarguin el procés d’actualització del seu vehicle per diferents factors, i en algunes comunitats autònomes arriben fins i tot a mantenir el mateix cotxe durant uns 14 anys. Un error comú que deixa de banda la importància de mantenir la seguretat i l’emoció d’estrenar un vehicle nou amb el qual experimentar noves sensacions.

En aquest sentit, es pot fer ús de múltiples plataformes per portar a terme la venda del cotxe actual amb la intenció d’adquirir un model més nou. I així, al vendre el cotxe en un menor termini es fomenta que aquest vehicle pugui passar per diverses mans en el seu temps de vida útil i que així el conductor pugui accedir a les millors propostes disponibles en el mercat.

Amb l’expansió tecnològica dels cotxes i dels seus sistemes intel·ligents s’està veient que la xifra d’accidents es redueix de forma considerable.

Les autoritats del sector del motor fan especial èmfasi en no seguir amb el mateix vehicle durant anys i anys patint els retards obvis en mesures de seguretat. Perquè si bé podeu haver conduït 10 anys sense patir cap tipus de problema, mai se sap quan podríeu arribar a necessitar que el vostre cotxe tingui els darrers avenços tecnològics aplicats a l’entorn de la seguretat.

Font: gizmos.republica.com

 
Comentaris

Destaquem