Novetats en Formació II

Aquest tipus de formació és semblant a la presencial i fa que poguem recordar més de tot

Ara us explicarem un secret... ha sortit una nova i innovadora solució en Formació! Es diu formació del cas, transformat en CINEMA! La primera empresa que es dedica a fer-ho, de la mà dels experts que han estat més de quaranta anys a l’IESE. Es diuen NEDDUX i pots donar un cop d'ull aquí.

Fan formació de nivell mitjà i nivell alt i una de les seves novetats és la formació per CIBER SEGURETAT, entre molts altres temes. No et quedis enrere quan et preguntin els col·legues i competidors i, almenys, entra per veure de què es tracta i que puguis saber de què va. Es fa amb actors de veritat i són casos reals.

Hi ha moltes plataformes per fer també altres tipus de formació pels empleats que la requereixin, adequades a temes tècnics o habilitats personals que també t'ho complementaran amb la formació presencial de la qual parlàvem a l'anterior número.

En resum, estigues al corrent de totes les opcions que pots donar als teus treballadors sobre temes tècnics per la feina (Ofimàtica, SAP, Excel, Access...), d'habilitats personals (direcció, gestió de persones...), habilitats tècniques (com la gestió del temps, presentacions eficaces...) i formació acadèmica pels treballadors que han de progressar a nivells específics de gestió.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem