Organitzar l’habitació dels petits

Us donem algunes idees perquè sabeu com organitzar el dormitori dels vostres fills

• Potenciar la seva col·laboració

Hi ha versions d’emmagatzematge que són per a ús exclusiu d’adults. Així que per fomentar la seva col·laboració des de ben primerenca edat comenceu a envoltar-los de mobiliari “a la seva alçada” a la que puguin accedir fàcilment. 

 

 

• El mobiliari auxiliar us traurà de compromisos

Hi ha moltes versions de prestatgeries, però si preciseu carregar-les d’un pes considerable, opteu per les altes i de poca amplada, baldes, jocs de cups penjants, estants de poca fondària, composicions de baldes...

 

 

• Classifiqueu

Qualsevol estança es torna molt més organitzada i còmoda quan es classifica en ella a l’hora de donar cabuda a tot el que volem tenir. Teniu un grapat d’opcions entre les quals escollir: contenidors de plàstic, baguls per a joguines, cistelles, caixes, compartiments de tela penjants...

 

 

• Poseu-ho fàcil

Perquè els quedi resulti identificable col·loqueu cartellets o vinils que deixin clar on va col·locada cada cosa o dibuixos en cas que siguin més petits i no sàpiguen llegir.

I si aneu canviant la organització de l’estança, la pintura de pissarra per renovar els mobles serà tot el que necessiteu per deixar clar què conté cada compartiment.

 

 

• Que el quotidià quedi a la seva alçada

Serà un factor d’obligat compliment que comptin amb mobiliari per emmagatzemar a la seva alçada si voleu que s’encarreguin de mantenir l’ordre en la seva habitació mentre juguen. 

 

 

• Aposteu pel mobiliari versàtil i funcional

Segur que hi ha jocs o joguines que precisen portar amb ells. Si és el cas, feu-vos amb mobiliari lleuger i versàtil que puguin portar amb ells a qualsevol lloc de la casa. 

 

 

• Els accessoris de major capacitat sempre a sota

Penseu que ha de ser ell qui reculli a l’hora de plantejar la decoració del seu dormitori.

 
Comentaris

Destaquem