Parts d’una Orientació Professional (III)

Els CV, com ja hem comentat en altres ocasions, són la visió més reduïda de tota la teva carrera professional

A la tercera sessió es revisa el CVLinkedIn per tal de veure si està correcte o a on es poden fer millores. Haurem de tenir en compte el següent:

  1. Explica-li a l'orientador el teu recorregut professional amb detalls, per tal que ell tingui tota la informació necessària per no deixar-se res.
  2. Depenent de la teva professió, t'aconsellaran un estil de currículum diferent. És a dir que si ets un financer, no pots fer el CV com si fossis de màrqueting, amb colors i disposició de la informació més moderna. El més adient serà que sigui un plantejament seriós i correcte, com es fan de tota la vida. Però si vols accedir a un lloc de feina de màrqueting, hi ha nous models amb gravacions en directe que poden cridar l'atenció d'empresaris joves que han emprès un projecte. Si són empreses portades per gent d'altra generació, serà una mica més complicat que ho acceptin.
  3. Si hi han hagut moments que has fet una parada, no passa res, però deixa que l'orientador et digui com posar-ho. En paper i abans que et tinguin davant, no els hi agradarà veure espais molt llargs sense treballar. Podeu posar algun asterisc per tal que a sota s'expliqui: * temps de voluntariat, temps de malaltia familiar, temps de malaltia pròpia... seguim!.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem