Pit o cuixa?

El sexe és consubstancial a l’espècie humana

Que el sexe és consubstancial a l’espècie humana no és cap revelació; a diferència de les procariotes, la nostra reproducció passa per combinar material genètic de dos elements sexuats diferents. Si depassem l’asèpsia científica i també els fins reproductius, conclourem que tot el que implica la combinació de fluids aliens ens atreu i força, com bé recull la llengua, perquè ja se sap que estira més un pèl de figa que una maroma de vaixell.

Dit això, moltes de les expressions d’aquest àmbit, que eren ben vives i naturals en la parla espontània, han quedat bandejades en favor d’un procés de reducció i castellanització. I tot i que és cert que pixa, cigala o titola i figa, parrús o xona són termes que pertanyen al registre vulgar pels elements als quals fan referència, descriuen una realitat ben comuna. És per això que en matèria de pit i cuixa també cal reivindicar els mots catalans.

Al cap i a la fi la llengua catalana conté prou elements per deixar constància que sovint les persones anem calentes, és a dir, mogudes. En el cas dels homes, la manifestació és més explicita pel fet que van trempats o armats, mentre que elles van humides, regalimen o directament van xopes. No hem de tenir cap mania, doncs, de dir que follem, cardem, suquem o enforquillem. Tot i que, si sou creatius, potser preferiu sucar el melindro, regar la patata o enfonsar el sabre. Al cap i a la fi totes aquestes expressions són valides per dir que hem fet un clau, un cacau, una cardada, una piuada o una sucada.

Si voleu una dosi de modernor, el Termcat ens aporta pèting, els tocaments i carícies sense penetració que poden incloure masturbació i sexe oral, o brollada, l’ejaculació femenina en què s'expulsa de cop una gran quantitat de líquid. Perquè, siguem joves o vells, ja se sap que dels pecats del piu, nostre Senyor se’n riu; i que els pecats de la xona la Mare de Déu els perdona.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem