Pla d’Acollida

Es tracta d'una forma molt maca de fer-li l'entrada al nou company

Per tal de tenir un departament més complet, l'empresa hauria de tenir un pla d'acollida pels nous treballadors. En què consisteix aquest pla? És una manera de donar-li la benvinguda al nou treballador, i de pas, que pugui conèixer l'empresa i als companys de forma més distesa i també que pugui saber de primera mà, que fan la resta de departaments i les funcions dels seus companys.

Com es fa? Durant la primera setmana se li prepararà al nou incorporat, un calendari setmanal amb les següents activitats:

· Documentació i material per llegir sobre l'empresa i la seva tasca/funcions del departament.

· Entrevistes d'una hora com a molt amb les persones rellevants de cada departament (els seus homòlegs) perquè li expliquin què es fa en el departament: això farà que quan hagin de compartir informació, treballar junts en algun tema i comunicar-se, la seva relació sigui millor.

· La formació de Prevenció de riscos laborals.

· Entrevistes amb els companys perquè li expliquin els "intringulis" de la feina.

Tenir un bon pla d'acollida, una carrera professional maca, el pla d'assoliment d'objectius, un sou de mercat, un bon pla de formació i un pla multinacional de compensació i beneficis, fa que la nostra empresa es converteixi en un lloc agradable on treballar.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem