Pla de Carrera (VIII)

Recorda que ningú és perfecte i arribar a un 100% de tot durant un any en el qual poden passar mil coses, és complex

Recordem:

Objectiu: "Reportar setmanalment al teu responsable el quadre de comandament"

Indicador: "S'ha de recollir (arxivar en una carpeta a l'ordinador), tots els quadres de comandaments ben ordenats i els "emails" enviats al cap amb les dades d'enviament".

Així es podrà considerar que el primer objectiu està complert al 100%. Passem al següent objectiu i suposem que aquest no l'ha aconseguit complir.

Objectiu: "Treure com a mínim un 8 en l'enquesta de control de qualitat dels clients (externs o interns)"

Indicador: "La nota final ha de ser d'un 8 o més"

Resulta que hem tret menys nota i el teu treballador només ha arribat a un 7,5. Aquest objectiu estarà aconseguit al 93,75%. No ha aconseguit l'objectiu per complet. Per tant, a l'hora de fer el sumatori de tots els objectius, ja no arribarà al 100% d'acompliment. Tu pots decidir a partir de quina xifra d'acompliment es dóna per bona (per donar variables, per poder passar de nivell, per poder obtenir un càrrec millor, etc.). Pot ser un 90% d'objectius complerts que a tu ja t'estigui bé per tal de no collar tant als teus treballadors. Et recomanem que sempre deixis un % de marge que no els penalitzi molt.

Imaginem que en total de tots els objectius, ha aconseguit un 91%.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem