Plantes d’hivern per al jardí

Les flors que faran d'un jardí bonic a l'hivern

Hi ha un mite que diu que quan el fred arriba a les nostres vides els jardins es tornen tristos, però això no és així. Hi ha 4 plantes que podeu posar en el vostre jardí.

  • Violes o pensaments

Les flors de les violes tenen uns colors molt variats i donaran aquell toc espectacular al vostre jardí. El que tenen de bo és que aguanten molt bé les baixes temperatures i a més la seva època de floració és l’hivern, per la qual cosa si perden alguna de les seves flors no us heu de preocupar perquè es passaran tota aquesta època florint.

  • Llorer salvatge

És un arbust que resisteix molt bé les baixes temperatures, podent arribar a aguantar els -15ºC. A més, està preciós durant tot l’any. Per si no fos prou, les cures que se li han de donar són molt poques, només les bàsiques i dedicant-li molt poquet temps tindreu unes precioses flors blanques en el vostre jardí.

  • Violer groc

Les seves flors no són les més espectaculars, però el perfum que desprenen és d’aquells que embadaleixen. És una flor molt rústica que aguanta molt bé les temperatures baixes. Les úniques coses que heu de tenir en compte són que la deveu col·locar en una zona on rebi bastant llum del sol i que amb regar-la cada 3 dies té suficient.

 
Comentaris

Destaquem