Els principals avantatges dels casals artístics

Els diferents casals artístics que trobaràs a la ciutat aporten molts avantatges als infants i als joves

A Sant Cugat hi ha diferents opcions per inscriure als nens i nenes en diferents casals per introduir-los o aprofundir en una disciplina artística.

Desenvolupament emocional. FOTO: Cedida

Desenvolupament emocional. FOTO: Cedida

Aquests casals ofereixen diferents avantatges a banda dels coneixements específics sobre l’art:

Desperten la creativitat, fomenten el desenvolupament emocional, milloren la concentració i estimulen les habilitats comunicatives. Per exemple, els nens amplien les seves habilitats de vocabulari participant també en activitats teatrals. Interpretant diferents parts, aprenen poemes i lletres de cançons, trobant autors, dramaturgs i temes que potser no havien conegut abans. En aquestes activitats els nens s’introdueixen en paraules, llenguatge i temes que no han trobat abans.

D’altra banda, amb els casals artístics poden ajudar als nens i joves a comprendre i gestionar les seves emocions, i també pot ser una eina per a la resolució de problemes i la presa de decisions. A més a més, els casals artístics, al marge de millorar, la creativitat, són bons per a millorar la concentració. Les activitats que s’hi fan en aquests casals acostumen a motivar als nens i els obliguen a estar atents si no volen perdre el fil dels aprenentatges.

Concentració. FOTO: Cedida

Concentració. FOTO: Cedida

 

Habilitats comunicatives. FOTO: Cedida

Habilitats comunicatives. FOTO: Cedida

 

 
Comentaris

Destaquem