Què necessita el cabell pèl-roig

El cabell pèl-roig el més exigent

Enigmàtic, sofisticat i genuí vermell... Ens trobem davant d’un color exigent. El cabell pèl-roig natural sovint és més gruixut i ondulat, i pot tendir a l’encrespament, pel que és imprescindible tenir sempre a mà un bon condicionador, per hidratar-lo i mantenir-lo flexible.

Una altra de les seves “complicacions” té a veure amb la pèrdua de color, ja que es tracta d’un to molt més sensible a les agressions externes -com la contaminació i els raigs solars-, el que provoca que es desgasti fàcilment i adopti un aspecte palla.

Això és encara més notable en el cas dels cabells tenyits, que també tendeixen a tornar-se trencadissos i aspres. La solució està a utilitzar fórmules que revitalitzin el color, nutritives i que continguin propietats antioxidants. Busqueu-los lliures de sulfats i parabens. A més, heu d’intentar reduir al màxim l’ús d’eines de calor i utilitzar protectors tèrmics quan ho feu. Si esteu al sol, no oblideu el protector solar. La part positiva és que les cabelleres pèl-roges solen tenir menys cabells blancs.

 
Comentaris

Destaquem