Receptes contra la pell seca

Les substàncies greixoses són un bon remei

Si teniu la pell seca, heu d’utilitzar diferents substàncies greixoses per netejar-la, amb la finalitat d’evitar les arrugues o la irritació de la pell. Entres aquestes substàncies es troben els olis, que poden ser d’oliva, de gira-sol, d’ametlla, i també es pot utilitzar la maionesa.

  • Una recepta casolana consisteix a barrejar 2 cullerades petites d’oli d’oliva, 2 cullerades d’alvocat batut, 1 cullerada petita d’oli de ricí i 40 ml d’aigua d’hamamelis. Una vegada que estigui tot ben barrejat escalfeu-ho al bany Maria fins a aconseguir una massa que s’ha d’aplicar sobre la cara amb un cotó petit i deixar actuar durant 5 minuts.
  • Les maduixes també són molt útils contra la pell seca. Heu de barrejar 4 maduixes batudes, 6 cullerades de mantega vegetal i 3 cullerades de loció d’hamamelis. La barreja s’ha d’aplicar fent massatges suaus a les galtes i al front.
  • Una altra recepta consisteix a barrejar 1/2 tassa de iogurt, 2 cullerades de fulles de menta i 1 cullerada d’oli d’oliva. Una vegada ho teniu tot ben barrejat, apliqueu-ho amb massatges suaus sobre el coll i la cara. Retireu-ho amb aigua tèbia.

 
Comentaris

Destaquem