Regles que hauríeu de trencar

La decoració d’una casa ve determinada per molts factors, però un dels més importants és la forma en què reflecteix la personalitat dels propietaris

Per això, aquí teniu 6 regles que podeu saltar-vos sense remordiments.

 

 

• Tenir en compte la proporció de l’estança. La proporció és molt important. Però, jugar amb ella pot ser interessant. Per fer-ho, traceu una línia imaginària que travessi l’estança, quedant fora del centre, i utilitzeu-la com a referència a l’establir les diferents zones d’ús.

 

 

• No barrejar estampats de colors brillants. Per què no un estampat floral de gran format i colors intensos al costat d’unes ratlles de tons vius? Tot depèn de l’espai i dels matisos dels colors. 

 

 

• Mai utilitzar el color negre en habitacions infantils. El color negre és una potent eina de disseny. Utilitzeu-lo en una paret si l’habitació és àmplia i lluminosa. O, en els mobles i superfícies petites. Afegiu un color intens per donar dinamisme.

 

 

• No combinar mai ratlles i rodonetes. Si busqueu ratlles i rodonetes del mateix format i color, el resultat pot arribar a sorprendre-us.

 

 

• El blanc és el millor color per a una cambra de bany. Atès que els banys solen senzills, pot ser una bona idea animar-los amb una mica de color.

 

 

• Mai utilitzar el vermell en un dormitori. Pensem que els millors colors per decorar un dormitori són els tons clars i neutres. És cert que aquests indueixen al relax, però hi ha molts matisos per explorar.

 
Comentaris

Destaquem