Banyar-se a la nit ajuda a dormir bé

Per convertir el vostre bany en el millor i més personal spa del món, ho teniu tot al vostre abast

A la banyera, submergits en una sensació de benestar total, cuidareu el cos i relaxareu la ment.


El bany és el moment de relax per excel·lència i com a tal, troba el seu millor moment en les hores nocturnes, a més predisposa al somni. No són necessaris més de quinze o vint minuts.


Per preparar un bon bany, la temperatura de l’aigua ha de ser una mica superior a la del cos (no més dels 38º): això possibilita un efecte relaxant dels músculs i terminacions nervioses. A més, la calor de l’aigua dilata els porus i afavoreix l’absorció de principis actius i l’estimulació de la circulació sanguínia.


Cal afegir que l’evaporació d’una aigua que conté extractes vegetals actius pot accelerar, per inhalació, una posada a punt espectacular.


Cada part del cos ha de trobar un punt de suport confortable, inclòs el cap (per donar alleujament al coll i les espatlles, punts on s’acumula la tensió).

Perquè el bany sigui un veritable moment de plaer aquí teniu alguns trucs.


• Enceneu algunes espelmes perfumades.


• Poseu música relaxant de fons.


• Alentiu el ritme de la respiració fent inspiracions profundes, aguantant la respiració durant alguns segons i després espirant l’aire, lentament, amb la boca mig oberta o semitancada.


• Si voleu aprofitar l’estoneta que esteu submergits a la banyera, poseu-vos una màscara al cabell i una altra a la cara, les més adequades són les tèxtils, ja que no gotegen amb la calor del bany.

Font: Bellezaactiva.com - AMIC

 
Comentaris

Destaquem