Retenció del Talent II- Rotació desitjada

“Les pomes podrides” no solen ser tampoc les persones més talentoses, per tant, si marxen no ens creen un greu problema

Al passat número, parlàvem d'aquest punt que desxifrarem avui. És aquella gent (els nostres treballadors), que es passen tot el dia pensant i dient en veu alta coses negatives de la feina, els caps, els companys... és el que anomenem la "poma podrida", perquè tot el que toquen, acaba podrint-se com ells. Destrueixen la moral dels companys i si tenen suficient influència amb la gent amb una personalitat  fluixa, poden esdevenir un gran problema per a la moral general de l'empresa. No solen tampoc ser els més valuosos.

La gent talentosa, és intel·ligent i va a la feina per treballar, treballa amb equip i considera que un dia arribarà a ser cap, en conseqüència, no sol ser la gent que dóna problemes a les empreses. És qüestió de personalitats per això des de RH, preferim fer una trucada per demanar referències a la selecció. No només ens parlaran d'ell com a professional sinó també com a persona.

Si marxen, busquem un altre i de fet, ens traiem a una persona negativa de sobre. Perquè si l'empresa és teva, no voldràs que parli malament de tot i si el tens de company, potser ja t'has cansat de la seva actitud. Solen tenir acòlits, però en el moment que treus la poma del cistell, es tornen en persones agradables i positives una altra vegada.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem