Retenció del Talent

La rotació desitjada són els treballadors que no ens fa res que marxin si volen

Resumint el parlat en el número anterior, diríem que el que l'empresa vol ara per ara, és obtenir la retenció del talent, frase que s'ha posat tan de moda als darrers temps, però que diu les coses tal com són. Volem que la gent bona i amb talent no marxi (això li diem la rotació no desitjada). I és per això que es posa en marxa tot un pla de recursos humans per motivar als bons treballadors. Sabeu que costa trobar un nou, amb les seves capacitats i amb l'aprenentatge en mesos que haurà de fer? Per això és tan important en fer una bona selecció com després encarregar-nos d'ells i de la seva comoditat i conciliació.

El departament de RH es va crear inicialment per tenir les qüestions de les nòmines cobertes, els pagaments i posteriorment com a catalitzador entre els directius i els treballadors, quan els que manen, bons empresaris, però covards per despatxar gent o dir les coses dolentes, no s'atrevien a fer-ho. A poc a poc es van quedar al mig del camí fent "del correu que va i ve" i vam anar afegint millores com les que anem comentant aquí.

Cada vegada més, els treballadors amb més talent tenen més ofertes de la competència i, per tant, nosaltres haurem de tenir les mateixes propostes que aquesta competència o ser inclús millors.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem