Revisa la teva memòria. Cuida el teu cervell

Sabem que el nombre de casos per malalties que provoquen demències augmenta anualment

Moltes persones som conscients que hem de cuidar el nostre cos, ens fem revisions anuals i actuem segons els resultats. I perquè de la mateixa manera no ho fem amb les nostres capacitats cognitives, el nostre cervell? Quan sentim que ja no recordem com abans, que ens costa saber on deixo les coses i després trobar-les perquè no ho expliquem de la mateixa manera que quan ens fa mal el genoll, l'esquena...

Sovint es demana a la ciutadania consciència de la seva salut. Vetllar per les nostres capacitats cognitives, és tan important com fer-ho per la nostra salut física. Cal prendre consciència que prevenir i revisar la nostra salut en tots els aspectes: físics i cognitius ajuda a tenir millor qualitat de vida.

L'Associació de familiars de malalts d'Alzheimer, posa a l'abast de tothom una valoració cognitiva per revisar l'estat de la memòria: Campanya Cuida el teu cervell. Les proves estan pensades per persones de més de cinquanta anys. Donen informació de com estem en qüestió de memòria i què cal fer per cuidar-nos.

Estem dimarts de 9 a 14 h i dijous de 9 h a 12 h a la Casa de Cultura. Per més informació truca al 620.036.212.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem